Nuoret yrittäjät mukana Hippoksen Joulumarkkinoilla

Hippoksen Joulumarkkinat järjestetään jo 68. kerran lauantaina 9.12. klo 10-15. Perinteikkääseen tapahtumaan on maksuton sisäänpääsy ja tonttulakki päässä myös ilmainen kuljetus paikallisliikenteen Linkillä.

Suuren suosion saavuttanut lämminhenkinen joulutapahtuma kokoaa taas keskisuomalaiset järjestöt, sekä yksityiset käsityöläiset ja leivontaharrastajat myymään kotimaisia, ekologisia ja käsintehtyjä tuotteita. Tänä vuonna mukana on myös erityisen paljon nuoria myyjiä kun 4H-yrittäjyyden 10-vuotisjuhlan kunniaksi nuorille tulevaisuuden lupauksille mahdollistetaan myyntipaikka Hippoksen Joulumarkkinoilla.

Joulumarkkinoilta löytyy joulupöytään mm. leivonnaisia ja erilaisia jouluisia herkkuja sekä pukinkonttiin koruja ja hyvinvointituotteita. Ostettavaa, nähtävää, maisteltavaa sekä haisteltavaa löytyy moneen lähtöön, myös pienellä budjetilla. Tapahtumassa on huomioitu myös perheen pienimmät joita viihdytetään 4H-yrittäjien järjestämässä lapsiparkissa. Joululahjatoiveet voi käydä kuiskaamassa Joulupukin korvaan ja joulutunnelmaa nostattaa Jyväskylän seudun Nuorisoseuran lasten jouluiset esitykset.

Hippoksen Joulumarkkinoiden taustalla on Nuorten Keski-Suomi, jolle tapahtuma on tärkeä varainhankintatapahtuma, joka mahdollistaa myös nuorten yrittelijäisyyden ja aktiivisuuden tukemisen. 4H-yrittäjien lisäksi mukana tapahtumassa on Toukofestin tapahtumantuottajanuoret, jotka ovat mukana Joulumarkkinoilla harjoittelemassa kevättä varten mm. asiakaspalvelua ja tapahtuman järjestelyä.

Lämpimästi tervetuloa!

About the author