Järjestöjen Joulumarkkinat

 

Tässä tulostettava versio Joulumarkkinoiden julisteesta: Joulumarkkinajuliste tulostettava

Järjestöjen Joulumarkkinat Hippoksella lauantaina 5.12.2015 klo 11-16.

Nuoret ovat vahvasti mukana Joulumarkkinoiden järjestelyissä; maksuton 4H -lapsiparkki oheisohjelmineen helpottaa vanhempien markkinakiertelyä, Toukotiimi eli Toukofestiä järjestävät nuoret järjestävät arvonnan ja palvelee kävijöitä info-pisteessä. Nuorisoseurojen nuoret luovat jouluista tunnelmaa laulaen ja soittaen. Myös kiireinen Joulupukki ehtinee paikalle kuuntelemaan lasten toivomuksia.

Yleisöllä on paikalle vapaa pääsy! Varaathan mukaasi käteistä.

Järjestöjen Joulumarkkinat on perinteinen koko perheen markkinatapahtuma, jossa keskisuomalaiset järjestöt sekä yksityiset käsityöläiset ja leivontaharrastajat myyvät erilaisia jouluisia tuotteita. Myynnissä on käsitöitä, joulukoristeita, joululahjatuotteita, leivonnaisia, ruokavalmisteita ym. Markkinoilla on pitkät perinteet. Ensimmäisen kerran markkinat järjestettiin Jyväskylässä vuonna 1949.

Järjestöjen edustajat voivat promotoida markkinoilla myös ydinosaamistaan: jäsenhankintaa voi tehdä, ja myydä voi esimerkiksi harrastus- ja kurssipaketteja perinteisten joulutuotteiden sijasta. Nuorten Keski-Suomi ry on organisoinut tapahtumaa vuodesta 2012 lähtien.

**

Järjestöjen Joululumarkkinat järjestetään lauantaina 5.12. klo 11-16 Hipposhallissa.
Myyntipisteiden paikkavarauksia otetaan vastaan NUKSUn toimistoon
puh 045 112 4608 klo 10-14 ja sähköpostilla nuksu@nuortenkeskisuomi.fi.

JM_2015_Hinnasto

JM 2015 Paikkakartta_28-10-2015

HUOM! ISOT  PÖYDÄT (1x2m) ON  LOPPUUNVARATUT.

**

Lue lisää:

http://www.ksml.fi/uutiset/kotimaa/joulu-alkaa-piparkakkutalon-hankinnasta/1947144